Nieuwsbrief WinterTriatlonTwente oktober 2019

De inschrijving voor de 12e  editie van de WinterTriatlonTwente op 14 maart 2020 is weer geopend!

De sportkalender voor winterharde multi-sporters ziet er mooi en gevarieerd uit. Elke maand is er iets anders te doen. Groningen opent zaterdag 2 november de reeks van vier wintertriatlons en een winterduatlon op Nederlandse bodem. Bovendien is er een triatlon in Oostenrijk, waaraan veel Nederlandse atleten deelnemen.

De agenda ziet er als volgt uit:
2-11-2019                   Groningen wintertriatlon: lopen, fietsen, schaatsen
14-12-2019                 Gouda: wintertriatlon lopen, fietsen, langlaufen
26-1-2020                   Alkmaar winterduatlon: lopen, schaatsen
26-1-2020                   Oostenrijk, Weissensee wintertriatlon: lopen, schaatsen, langlaufen
8-2-2020                     Biddinghuizen Flevonice: wintertriatlon: lopen, ATB, schaatsen
14-3-2020                   Enschede: Winter Triatlon Twente : lopen, fietsen, schaatsen

Nieuw is de mogelijkheid om vanaf  de leeftijd van 14 jaar deel te nemen in een estafetteteam op de sprintafstand (5 km lopen, 22 km fietsen en 10 km schaatsen). Jongeren kunnen samen een estafetteteam vormen of samen met volwassenen deelnemen in een team.

De hoofdsponsor van ons sportevenement is VIRO // Engineering en Projectmanagement die voor alle categorieën de prijzen en de wisselbokalen voor de snelste estafetteteams beschikbaar stelt.
De organisatie zorgt dit jaar voor een compact programma, waardoor het voor het meegereisde publiek en onze vrijwilligers een mooi en doorlopend schouwspel zal zijn.

In een dynamische organisatie als de onze vinden personele mutaties plaats. Zo heeft Alike Bouwknegt die vanaf het begin van de WinterTriatlonTwente actief was als vrijwilligerscoördinator haar werkzaamheden beëindigd. We zijn haar veel dank verschuldigd. Haar taak wordt voortgezet door Annie Koelen.

We zien je graag terug op 14 maart 2020 als individuele deelnemer of als deelnemer in een team bij de WinterTriatlonTwente.

En mocht je na het lezen van dit bericht enthousiast zijn geworden om ons dit jaar te helpen, schrijf je dan snel in als vrijwilliger via www.wintertriatlontwente.nl/Inschrijven/Vrijwilliger