Nieuwsbrief WinterTriatlonTwente maart 2019

Inschrijving

De inschrijving voor de 11e editie van de WinterTriatlonTwente loopt voorspoedig. De organisatie verwacht wederom een mooie wedstrijd te kunnen organiseren.

Reeds een kleine 400 deelnemers staan op dit moment ingeschreven. Enkele categorieën zitten bijna vol. Mocht u nog willen inschrijven, wees er dan snel bij, want vol=vol.

 

Weersvoorspelling

De weersvoorspelling voor zaterdag de 23e ziet er goed uit, er wordt zelfs droog weer verwacht bij een aangename temperatuur. Inmiddels hebben we patent op mooi weer, alleen de eerste editie van de WTT viel in het water.

 

Toetjes van de Zuivelhoeve

Sponsoren hebben opnieuw hun bijdrage toegezegd, zo is er onder meer voor iedere deelnemer een toetje van de Zuivelhoeve beschikbaar.

Deze geste is door de deelnemers in het verleden als fantastische surprise ervaren.

 

Infoknop via website

Helaas is er een missing link geweest tussen de aanvraag via de infoknop van de website en de ontvanger. De missing link zat in de “onderwaterkoppeling” van mailadressen.
Hierdoor is een aantal mailtjes niet beantwoord. Mocht u dit hebben getroffen, dan bieden wij onze excuses hiervoor aan. Inmiddels is dit hiaat hersteld en kunnen de aanvragers antwoord verwachten of een nieuwe vraag stellen.

 

Verkeershinder

Geruime tijd zullen er wegwerkzaamheden plaatsvinden op de A1. Deze werkzaamheden zullen vertragingen opleveren en u dient dan ook rekening te houden met extra reistijd.

Wij adviseren de deelnemers om zich op de hoogte te stellen van deze werkzaamheden op de website van www.vananaarbeter.nl .Ook zullen we de laatste stand proberen te melden op onze site.

 

Informatie voor deelnemers en vrijwilligers

Alle deelnemers krijgen bericht over hun inschrijving via de mail.
Ook de vrijwilligers krijgen binnenkort hun informatie via de mail toegestuurd.