Nieuwsbrief WinterTriatlonTwente

De inschrijving voor de 12e  editie van de WinterTriatlonTwente op 14 maart 2020 mogelijk!


Van de organisatie WinterTriatlonTwente.

Wij kunnen als organisatie terugkijken op 11 fantastische wedstrijden, jij als (oud-) deelnemer hebt hieraan bijgedragen. Dit jaar vindt de twaalfde wedstrijd plaats op 14 maart 2020. Het vrijwilligerskorps is nagenoeg compleet, vergunningen zijn verleend. Kortom, de organisatie staat in de startblokken voor de wedstrijd. Het is ons gelukt om de verzorging na de finish te completeren met een toetje van de Zuivelhoeve, een geste die al vele jaren gewaardeerd wordt door de atleten.  Graag zien wij je als deelnemer voor deze fantastische wedstrijd aan de start. De inschrijving voor de wedstijd is veranderd, zie onderstaande uitleg.

Inschrijven Winter TriatlonTwente 14 maart 2020

De organisatie van de WinterTriatlonTwente vindt plaats onder auspiciën van de Nederlandse Triathlon Bond, NTB.  De inschrijving vond in het verleden plaats via de website van de WTT, gelinkt aan de NTB-website. De NTB heeft de inschrijvingsprocedure voor wedstrijden gewijzigd, mede als gevolg van de AVG-wetgeving. De inschrijving moet nu rechtstreeks bij de NTB plaatsvinden. Hiervoor moet een NTB-account worden aangemaakt. Let op: dit is geen lidmaatschap van de NTB. In je account kun je je gegevens beheren, o.a. licenties van andere sportbonden.

Vanaf nu werkt de inschrijving als volgt:

- Via de website WTT (link Inschrijven)  of rechtstreeks naar: Mijn NTB-registreren.
- Maak account aan; naam en wachtwoord. Licentiehouders van andere sportbonden kunnen hun licenties koppelen. Dit is een eenmalige actie. De inloggegevens heb je nodig voor eventuele volgende evenementen.
- Inloggen, keuze maken voor de wedstrijd waarop wordt ingeschreven, in ons geval WTT 14 maart 2020.
- Teamcaptains schrijven eerst onder hun eigen naam in, daarna kunnen ze de teamnaam invoeren en de teamleden toevoegen.
- Betaling vindt plaats via iDEAL.
- Alle voorwaarden bij inschrijving, restitutie enz. zijn  op  de site van de NTB terug te vinden.
Mocht je problemen ondervinden bij de inschrijving, mail dan naar info@triathlonbond.nl   (NTB) of info@wintertriatlontwente.nl

We zien je graag terug op 14 maart 2020 als individuele deelnemer of als deelnemer in een team bij de WinterTriatlonTwente.

Vrijwilligers 

En mocht je na het lezen van dit bericht enthousiast zijn geworden om ons dit jaar te helpen, schrijf je dan snel in als vrijwilliger via www.wintertriatlontwente.nl/Inschrijven/Vrijwilliger