Voorinschrijving WTT 2022

19 maart 2022 willen wij alsnog de 12de editie van de Winter Triatlon Twente neer zetten!

Binnenkort zullen we via deze site en de nieuwsbrief meer informatie verstrekken over de inschrijving, aanmelding voor een startserie ect. Wij verwachten rond 1 oktober, via deze site, de aanmelding te kunnen starten.

Uw aanmelding maakt organiseren makkelijk!

Heeft u plannen om meet te doen aan de WTT meld u dan aan en reserveer een startplaats! 1 februari 2022 ontvangt u van ons een bericht voor definitieve inschrijving en ook om de betaling af te ronden.

Eerst aanmelden --> 1 februari 2022 definitieve inschrijven heeft als voordeel:

  • Als organisatie kunnen zien of er voldoende animo is voor een bepaalde startgroep. Wij als organisatie hebben geen idee hoe u als deelnemer de afgelopen jaren heeft kunnen trainen voor een dergelijke prestatie we zijn dan oor erg benieuwd naar uw plan.
  • Als er 1 februari 2022 bijzondere corona maatregelen van kracht zijn die organisatie onmogelijk maakt. heeft u geen betaling gedaan en hebben wij geen hoge incasso kosten.
  • Voor u een extra stimulans om naar het evenement toe te trainen. Wij zijn voornemens om training schema’s te maken en beschikbaar te stellen voor diegene die vroegtijdig zijn aangemeld (informatie volgt)
  • Het maakt het organiseren van ons evenement makkelijker als we vroegtijdig per serie globaal het aantal deelnemers weten, meld u aan ook bij twijfel. Bij inschrijving na 1 maart gaan we het inschrijfbedrag vors verhogen.  

Daglicentie

Deelnemers moeten een daglicentie à 4,50 euro aanschaffen, behalve als ze in het bezit zijn van een:

- NTB-licentie of NTB-aspirantenlicentie 
- KNWU-wedstrijdlicentie
- KNAU-wedstrijdlicentie

Als één van de deelnemers van een duo of trio één van de hierbovengenoemde licenties heeft, hoeft er geen daglicentie aangeschaft te worden.

Er is een nieuwe inschrijfomgeving door de NTB in gebruik genomen

Vanaf nu werkt de inschrijving als volgt:

 

Maak eerst een perzoonlijk account aan bij de NTB als je deze nog niet hebt

Nu account aanmaken en/of inloggen op mijn NTB (opent in nieuw venster)

- inloggen zie rechts boven oranje vlak 

Licentie houders van andere sportbonden kunnen hier hier licenties koppelen adres gegevens aanpassen ect. dit is een eenmalige actie. De inloggegevens heb je nodig voor volgende evenementen.

Nu inschrijven (opent in nieuw venster)

- inloggen , keuze maken voor de wedstrijd waarop wordt ingeschreven, als u bent ingelocht staan er oranje vlakken bij de afstanden waarvoor je je mag inschrijven gebasseerd op leeftijd.
- Teamcaptains schrijven eerst onder hun eigen naam in, daarna kunnen ze de teamnaam invoeren en de teamleden toevoegen.
- Betaling vindt plaats via iDEAL.
- Alle voorwaarden bij inschrijving, restitutie enz. zijn  op  de site van de NTB terug te vinden.
Mocht je problemen ondervinden bij de inschrijving, mail dan naar info@triathlonbond.nl   (NTB) of info@wintertriatlontwente.nl

 

* op het tabblad deelnemersoverzicht is de maximale grootte van de categorie aangegeven.